U eri kad se svi želimo prikazati u najboljem mogućem svijetlu, bilo da je riječ o privatnom ili poslovnom aspektu života, kad pomno biramo što ćemo objaviti na Instagramu ili LinkedInu, važno je pričati i o drugoj strani uspjeha. F*ckup Nights Mostar Vol. 6, je planiran za četvrtak, 20.2.2020. Mjesto je SPARK (Mostar), a vrijeme 17 sati.

SPARK.jpg

F*ckup Nights je globalni pokret u kome ljudi dijele priče o profesionalnom neuspjehu – na svakom događaju 3 ili 4 govornika dijele svoje priču o neuspjehu koristeći 10 slika u 7 minuta. Trenutno u 300+ gradova i više od 90 zemalja, to je najbrže rastući pokret za poduzetnike, inovatore i kreativce na planeti. Organizatori ovih događaja vjeruju da su ovakvi razgovori pozitivan korak ka dobrobiti i stvaranju svijeta koji nije vođen egom. Više učimo iz neuspjeha nego iz priča o uspjehu. Događaji slave pokušaje, a ne stigmatizovanje neuspjeha, zabavni su i sjajni za umrežavanje.

Na F*ckup Nights Mostar Vol. 6 ćete vidjeti i poslušati priče o neuspjehu od: Vedrana Šimunović (direktor tehnološkog parka INTERA), Brune Bokšić (freelance content writer u The Predictive Index i Lifehack), te gosta iznenađenja.

Ulaz je besplatan, no preporučujena je rezervacija svog mjesta preko aplikacijske forme: http://bit.ly/2U5lShe. Partneri događaja su NSoft, Sportander i Intera Technology Park.