Ogromni bilbord u Las Vegasu sjajno se poigrao sa slavnim sloganom grada grijeha, istovremeno prozivajući glavne konkurente ove kompanije.

apple-itekako-vidljiv-na-ces-festivalu-iako-uopste-ne-ucestvuje-na-njemu-740x416.jpeg

Apple je u centru mnogih razgovora na CES-u u Las Vegasu, velikom godišnjem sastajalištu tehnoloških kompanija iz cijeloga svijeta, ali interesantno je da ovaj div industrije uopšte ne učestvuje u ovom događaju.

Pored toga što mnogi učesnici i posjetioci upoređuju predstavljene proizvode sa Apple-ovom ponudom, postoji još jedan razlog zašto je Apple itekako vidljiv u Las Vegasu – naime, uoči sajma, na jednom od hotela u Las Vegasu, preko cijele jedne strane, pojavio se ogroman bilbord kompanije.

„Ono što se desi na vašem iPhoneu, ostaje na vašem iPhoneu“, poručuje jumbo bilbord, igrajući se sa slavnim sloganom ovog grada, istovremeno provocirajući konkurente ovog tehnološkog diva, kao što su Google, Amazon i Facebook, koji su u protekloj godini suočili sa nizom skandala sa privatnošću i sigurnošću podataka.

Donji dio bilborda usmjerava prolaznike na Appleovu stranicu s informacijama o privatnosti, gdje brend tvrdi „vjerujemo da je privatnost temeljno ljudsko pravo“, a zatim detaljno opisuje različite načine zaštite podataka o korisnicima.